07 de maig 2011

llenties amb llet de coco i curry




per a 2 persones:
-300 gr. de llenties pardines cuites
-1 ceba grossa
-200 ml de llet de coco
-1 culleradeta de comí en pols
-1 culleradeta de cúrcuma en pols
-un polsim de curry en pols
-oli, sal i pebre

Sofregiu la ceba molt lentament fins que estigui daurada. Afegiu-hi la llet de coco i les espècies, sal i pebre al gust, deixeu que arrenqui el bull i abaixeu el foc al mínim. Afegiu-hi les llenties, remeneu-ho bé i tapeu-ho. Deixeu-ho al foc durant uns 10 minuts més, i llestos!
A la foto, el plat està acompanyat d'arròs integral amb algues Arame i d'"emping melinjo", una arrel laminada que es consumeix molt a Indonèsia i que es pot trobar en alguns comerços especialitzats. També ho podeu acompanyar de pa de gamba ("krupuk") o "pappadoms" (producte de la Índia fet a base de farina de cigró, que es cou al forn o bé en una planxa).

1 comentari: