18 de febrer 2012

pastís de formatge (versió baixa en calories)

Ingredients:

- 3/4 paquet de galetes baixes en sucre o sense sucre

- 65 gr de margarina de soja

- 1 tarrina de formatge d'untar "light"

- 250 ml de crema de soja o de civada (substituts de la nata líquida; els podeu trobar en botigues naturistes)

- 2 o 3 cullerades de sucre

- 1 sobre de gelatina en pols


Seguiu la recepta del "Pastís de formatge (de nevera)", però utilitzant aquests ingredients. Per a la cobertura, podeu fer servir melmelada light o bé fer un coulis lleuger: poseu en un cassó un parell de cullerades de melmelada, una mica d'aigua i el suc d'una llimona, ho barregeu bé, hi afegiu una culleradeta de gelatina en pols i deixeu que es dissolgui del tot; ho escampeu per damunt del pastís i el poseu a refredar a la nevera una estona. Si no teniu gelatina, no passa res, simplement, recobriu el pastís amb el coulis. L'únic que variarà és la textura, però el sabor serà igual de bo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada